Hulp bij kat & gedrag

Kattengedrag || Hulp met kat || Kattengedragstherapie

KAT & GEDRAG

Katten zijn prooidieren en niet al het gedrag is door ons mens gewenst. Lees hier meer over het gedrag van een kat

DIENSTEN

Lees meer over mijn diensten

GEDRAGSTHERAPIE

Naast het advies is het bestuderen van het gedrag van de kat[ten] een manier om zo ongewenst gedrag te voorkomen of te verhelpen.

Kat bij paal
Kattengedrag
Linda

Kattengedrag: Een Diepgaande Verkenning van het Fascinerende Gedrag van Katten

Het gedrag van katten is al eeuwenlang een bron van fascinatie en verwondering. Als kattenliefhebbers willen we hun gedrag beter begrijpen om een harmonieuze relatie met onze geliefde huisdieren op te bouwen. In dit artikel gaan we dieper in op verschillende aspecten van kattengedrag, van territoriummarkering tot krabben en spinnen. Door meer inzicht te krijgen in het gedrag van katten, kunnen we hen beter begrijpen en de band met onze kattenvrienden versterken.

Lees verder »
Kat Miauw
Kattengedrag
Linda

Omgaan met ongewenst gedrag van je kat: Tips en Oplossingen

Hoewel katten geweldige huisdieren zijn, kunnen ze soms ongewenst gedrag vertonen dat voor de eigenaar uitdagend kan zijn. Van krabben aan meubels tot agressie en overmatig miauwen, ongewenst gedrag kan verschillende vormen aannemen. In dit artikel bespreken we enkele veelvoorkomende vormen van ongewenst gedrag bij katten en delen we tips en oplossingen om ermee om te gaan.

Lees verder »
Cat pee bed
Kattengedrag
Linda

Onzindelijkheid bij Katten: Begrijpen, Oplossen en Voorkomen

Onzindelijkheid is een veelvoorkomend probleem bij katten dat veel eigenaren voor uitdagingen stelt. Het kan frustrerend zijn om te ontdekken dat je kat buiten de kattenbak plast of zijn behoefte elders in huis doet. Gelukkig zijn er manieren om dit probleem aan te pakken. In dit artikel bespreken we de mogelijke oorzaken van onzindelijkheid bij katten, geven we enkele oplossingen en delen we tips om onzindelijkheid te voorkomen.

Lees verder »