OVER MIJ

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen. Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Linda Koot-Verkerk. Ik woon samen met mijn man en onze poes Suus. 

Ik ben sinds 2008 werkzaam als paraveterinair in een praktijk voor gezelschapsdieren. Ik werk met veel plezier al jaren met dieren, maar sinds een paar jaar wilde ik mij verder gaan ontwikkelen. 

Daarom heb ik gekozen voor een basisstudie over kattengedrag. Tijdens deze 3- daagse studie is er echt een wereld voor mij  opengegaan betreft katten. Ik werk al jaren met alle soorten katten, maar hierin heb ik zoveel nieuwe inzichten gekregen, wat mij nieuwsgierig maakte naar meer. 

Daarom heb ik een aanvullende studie gedaan betreft medische oorzaken van probleemgedrag bij katten en een studie ethologische en gedragstherapeutische kennis van katten. 

Al deze studies heb ik succesvol afgerond. Uiteraard ga ik mij nog verder verdiepen en wil ik nog meer gaan leren over katten, maar mijn grootste missie is nu om jullie inzicht te geven in katten en hun gedrag. Zo kun je veel beter gaan begrijpen waarom een kat doet wat ie doet en begrijp je ook veel beter waarom er problemen ontstaan.

 Ook kan ik u ondersteunen in gedragsproblemen bij katten. Je kunt daarbij denken aan ongewenst krabben, onzindelijkheid in huis of relaties tussen dieren in huis die niet goed gaan.