DIENSTEN

Telefonisch consult

Bij dit consult zullen we een tijd afspreken om te bellen. Dit gesprek zal maximaal 30 minuten duren. Hierbij kunt u vragen stellen en kan ik uitleg en adviezen geven betreft kattengedrag. Mocht er een eenvoudig of uitgebreid consult uit volgen, dan zullen we de kosten verrekenen.

Consult eenvoudig

Tijdens dit consult aan huis (ca. 1 - 1:15 uur) zal ik u informeren over kattengedrag, u meer inzicht geven in hoe een kat denkt en waarom gedragsproblemen kunnen ontstaan. Ook zullen we samen uw woning doorlopen en kijken of het nodig is om aanpassingen door te voeren, zodat we het zo optimaal mogelijk maken voor de kat(ten).
Dit consult is bedoeld om u meer inzicht te geven in algemeen kattengedrag.

Consult uitgebreid

Tijdens dit consult aan huis (ca. 1 - 1:15 uur) zullen we het ongewenste gedrag van uw kat(ten) bespreken, zal ik u vragen stellen over de katten en zullen we samen uw woning doorlopen om te zien hoe de katten leven en waar hun bronnen staan. Na dit consult zal ik u een verslag sturen van mijn bevindingen, samen met een plan hoe we gaan proberen het ongewenst gedrag te reduceren. Daarna zal ik nog tweemaal telefonisch contact met u hebben over de voortgang en eventuele uitdagingen waar u tegenaan loopt. Uiteraard kunt u in de tussentijd altijd contact opnemen als er iets is. Dit consult is dus wenselijk als uw kat(ten) ongewenst gedrag vertonen.


Overige

Naast gedrag coaching voor de kat kan ik u ook helpen met de volgende diensten: Aan huis nagels knippen Toedienen van medicatie en/of vlooien-tekenmiddelen etc. Vervoer / bezoek aan de dierenarts Eventuele oppas in de vakantie periode.

Prijzen:

Telefonisch consult € 45,- [Max 30 minuten.]

Consult eenvoudig € 125,- excl. reiskosten.

Consult uitgebreid € 175,- excl. reiskosten.

Consult extra uitgebreid € 299,- excl. reiskosten.

Overige diensten kosten in overleg.

Reiskosten € 0.25 per kilometer [kilometers van huisadres naar locatie volgens Google Maps]. Met een starttarief van € 7.50 en exclusief parkeerkosten.